Sajunga-01 Gerbiami broliai ir sesės šauliai,
artėjant šv. Kalėdoms ir Naujiesiems metams – gražiausioms metų šventėms, norėčiau su Jumis pasidžiaugti Jūsų, šauliai, nuveiktais darbais ir pasiektais rezultatais.
Pirmiausia, noriu pasidžiaugti sparčiai gausėjančiu kovinių šaulių skaičiumi. Nuo birželio mėnesio startavęs procesas įtraukė beveik visas Lietuvos šaulių sąjungos rinktines ir šiandien turime daugiau nei 110  koviniu šaulių, kurie jau dabar yra pasirengę, reikalui esant, įsilieti į Lietuvos kariuomenės gretas ir kartu vykdyti tiesiogines gynybines užduotis.
Neliko nepastebėtas Jūsų indėlis bendradarbiaujant su Valstybinės sienos apsaugos tarnyba, Policijos departamentu, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnyba bei Aplinkos apsaugos agentūra. Šaulių pagalba užtikrinant viešąją tvarką, patruliuojant, budint prie pėsčiųjų perėjų ar mokyklų rugsėjo 1-osiomis savaitėmis – puikiai atspindi tą šauliškumo dvasią ir idėją, kada be jokio atlygio yra atliekama pareiga visuomenei.
Kaip Lietuvos šaulių sąjungos vadas, sulaukiu daug pagyrų ir sveikinimų dėl Šaulių meno kolektyvų veiklos, jų organizuojamų koncertų ir renginių. Nuoširdžiai dėkui už jūsų indėlį į Šaulių sąjungos populiarinimą ir švietėjišką veiklą.
Jaunųjų šaulių entuziazmas, iniciatyvos ir aktyvus dalyvavimas Valstybinių, Sąjungos ir vietinių bendruomenių šventinių renginių metu, dalyvavimas patriotiniuose, pokario rezistencijos atminimo puoselėjimo renginiuose yra pavyzdys ir mums, visiems suaugusiems šauliams. Jaunieji šauliai, žiūrėdamas į Jus, aš tikiu, kad atėjus laikui, užimsite lyderiaujančias pozicijas ir toliau puoselėsite šauliškumą Lietuvoje.
Broliai ir sesės šauliai, linkiu Jums malonių, ramių, darbingų 2018 metų. Tegul ateinantys metai suteikia stiprybės, ryžto ir neblėstančio entuziazmo bei optimizmo tarnaujant Lietuvai! Broliai ir sesės, ačiū Jums už tarnybą, už Jūsų nesavanaudišką indėlį stiprinant Šaulių sąjungą.
Lietuvos šaulių sąjungos vadas plk. ltn. Gintaras Koryzna

0
    0
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę