IMGP2525 Sausio 17 dieną Utenos miesto centre Plk. Prano Saladžiaus šaulių 9-oji rinktinė kartu su Lietuvos asociacija „Sportas visiems” kvietė miestiečiustn paminėti Pasaulinę sniego dieną.
Nors sniego nebuvo, atvykusių į šventę uteniškių bei miesto svečių laukė gausybė sportinių rungčių, kuriose buvo galima dalyvauti ir pavieniui, ir drauge su visa šeima. Dalyviai rungėsi kliūčių ruožo, šokavimo maišuose, lipimo virve, granatos metimo, šauliškos estafetės ir kitose, ne itin sunkiose, kaip pripažino besivaržiusieji, bet įdomiose rungtyse.
Šventė, kurią rengė šauliai, itin daug džiaugsmo suteikė gausiausiais dalyvavusiems Utenos vaikų globos namų auklėtiniams.

Sausio 18 d. į viduržiemio šventę Tauragėje, Pilies aikštėje, miestelėnus kvietė LDK Kęstučio šaulių 7-osios  rinktinės šauliai. Gerų emocijų nestigo. Vaikai slidėmis „slidinėjo“… žole, miesto čiuožyklą pavertė riedulio aikšte, drauge mankštinosi, dalyvavo estafetėje su kamuoliu, oriniu šautuvu šaudė į taikinius.

14 Pasaulinė sniego dienos, rengiamos Tarptautinės slidinėjimo federacijos iniciatyva, tikslas ‑ skatinti vaikus aktyviai leisti laisvalaikį, pamėgti pramogas sniege. LDK Kęstučio šaulių 7-osios rinktinės vadas K. Bauža džiaugėsi, kad pavyko pasiekti šventės tikslą ‑ išjudinti aktyviau pasportuoti vaikus, netgi kai kuriuos tėvelius.

0
    0
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę