Židikų Marijos Pečkauskaitės gimnazijos jaunųjų šaulių būrys labai seniai palaiko glaudžius ryšius su Žemaičių Kalvarijos senelių globos namais, o Plinkšių senolių globos namus šauliai pradėjo šefuoti prieš trejus metus. Kiekvienais metais rudenį yra organizuojama gerumo akcija: renkamos rudens gėrybes, maisto produktai, kurie vežami į šiuos globos namus. Šiemet rudenį jaunieji šauliai ištesėjo pažadą ir atvyko į svečius prieš didžiąsias šventes, nes seneliai laukia apsilankančių svečių.           

Praėjusią savaitę jaunieji šauliai nukeliavo ir į Žemaičių Kalvarijos, ir į Plinkšių senelių globos namus pasveikinti jų gyventojų artėjančių švenčių proga. Jaunieji šauliai paruošė kalėdinių dovanų, kurias pagamino gimnazijos verslumo grupės. Kartu vyko ir gimnazijos ansamblis „Akcentas“, vadovaujamas muzikos mokytojo Juozo Daukšo. Dainininkai surengė nedidelį koncertą.

Jaunųjų šaulių apsilankymas paįvairino globos namų gyventojų kasdienybę. O kaip dažnai pamirštame žmones, kurie gyvena netoliese, juk reikia tiek nedaug, kad suteiktume kitiems džiaugsmo, kalėdinio stebuklo ir vilties.

0
    0
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę