DSCF1517Telšių apskrities Žemaitijos šaulių 8-osios rinktinės Plungės 2-osios šaulių kuopos Nausodžio pagrindinės mokyklos jaunieji šauliai (vadovas D. Galdikas) dalyvavo Alsėdžių vidurinės mokyklos organizuotame renginyje, skirtame Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės dienai paminėti. Ta proga surengtoje karinėje–sportinėje estafetėje nausodiškiai jaunieji šauliai – Donauskaitė Gabrielė, Remigijus Petrikas ir Vincas Endriuška – užėmė antrąją vietą.
Alsėdžių vidurinės mokyklos moksleivių pristatytoje programoje savo išmanumą parodė visi mokykloje veikiantys būreliai, tarp jų ir Alsėdžių kuopos jaunieji šauliai, pademonstravę puikius rikiuotės sugebėjimus. Šventės svečiai taip pat buvo supažindinti su Lietuvos kariuomenės ginkluote, kurią pristatė Krašto apsaugos savanorių pajėgos, o Kauno technologijų universiteto aviacijos inžinerijos dėstytojai ir studentai pademonstravo lėktuvų modelius.
Vėliau jaunieji šauliai bendravo su Lietuvos šaulių sąjungos vadu ats. plk. Antanu Plieskiu bei Telšių apskrities Žemaitijos šaulių 8-osios rinktinės vadu Vaclovu Ringiu. Svarbiausia pokalbių tema buvo vasaros stovyklos, kurių nekantriai laukia ir nausodiškiai.

0
    0
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę