Balandžio 30 d. Kauno Įgulos karininkų ramovėje vyko seminaras ,, Krašto apsaugos sistemos organizavimas 1990 – 04 – 25 – 1991 – 10 – 18: Teorija ir realybė'', skirtas Krašto apsaugos departamento (KAD) 21 metų sukakčiai.
Seminare dalyvavo Jonas Gečas, buvęs Šaulių sąjungos vadas, Audrius Butkevičius, pirmasis KAD direktorius, dim. plk. Zenonas Vegelevičius, signataras Algirdas Patackas ir kiti šalies apsaugos bei nepriklausomos valstybės kūrime dalyvavę asmenys, o taip pat jaunosios kartos atstovai – šaulių studentų korporacijos ,,Saja'' bei VDU istorikų klubo nariai.
Daug vertingos informacijos ir žinių seminare gavę jaunieji dalyviai konstatavo apie renginio naudą: „Vis tai būtina žinoti mums, Lietuvos ateities kūrėjams“, – pareiškė „Saja“ Kauno skyriaus pirmininkė Modesta Genytė ir išsakė padėką už kvietimą į seminarą ats. plk. Arūnui Dudavičiui ir Ramovės viršininkui mjr. Donatui Mazurkevičiui. „Malonu, kad visados esame kviečiami į renginius Kauno įgulos karininkų ramovėje“, – džiaugėsi šaulė.

0
    0
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę