Rugsėjo 18 d. Pagėgiuose vyko Tauragės apskrities LDK Kęstučio šaulių 7-osios rinktinės jaunųjų šaulių sąskrydis. Jame dalyvavo Seredžiaus Stasio Šimkaus ir Lumpėnų pagrindinių mokyklų, Pagėgių ir Eržvilko gimnazijų jaunieji šauliai.
Merginos ir vaikinai aktyviai dalyvavo bei atkakliai varžėsi įvairiose – komandinėse bei individualiose  – sporto rungtyse: estafetės, šaudymo, kelmo metimo, virvės traukimo. Estafetę laimėjo Lumpėnų pagrindinės mokyklos jaunieji šauliai, eržvilkiečiai liko antri, trečioji vieta atiteko Seredžiaus komandai. Šaudymo rungtyje geriausiai pasirodė serediškės Aurita Labanauskaitė ir Jurgita Kopicaitė. Iš vaikinų taikliausi buvo Rolandas Kasparavičius ir Jonas Tamošaitis iš Eržvilko gimnazijos. O stipruoliais, toliausiai nusviedusiais kelmą, pripažinti Laura Lekavičiūtė iš Seredžiaus ir taikliausias šaulys R. Kasparavičius. Virvės traukimo rungtį laimėjo Eržvilko komanda, antrieji liko Seredžiaus jaunieji šauliai.
Po varžybų sąskrydžio dalyvių laukė kupinas nuotykių naktinis žygis: teko įveikti kliūtis, išvengti pasalų ir pasiekti numatytą objektą.

0
    0
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę