Balandžio 29 d. Lietuvos šaulių studentų klubo Vilniaus skyriaus nariai lankėsi Barboros Radvilaitės pagrindinėje mokykloje. Čia vyko mokinių projektas, ir mokiniai su keliais mokytojais buvo pasiryžę praleisti mokykloje visą parą.
Po pamokų prasidėjo įvairūs renginiai. Vienas iš jų – šaulių studentų programa. „Gavę kvietimą parodyti programą, nusprendėme, kad save galime pristatyti ne tik sausai pasakodami apie savo veiklą, o aktyviai bei įdomiai", – kalbėjo šaulys kariūnas Gediminas Panumis. Taigi mokiniams buvo organizuota karinė estafetė, kurios metu jie turėjo įveikti nurodytą atstumą su kuprine ir šalmu, o tai atlikus dar padaryti penkis atsispaudimus arba pritūpimus. Po emocingos estafetės šauliai surengė virvės traukimo varžybas, kurios taip pat sulaukė didelio susidomėjimo. Įvairių klasių mokiniai ne tik noriai dalyvavo varžybose, bet ir stengėsi iš visų jėgų.
Programos metu mokiniai domėjosi Šaulių sąjungos veikla, todėl tikėtina, kad dar daugiau šios mokyklos mokinių taps jaunaisiais šauliais.
 

 

0
    0
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę